Kolibříci

Skupina Hnízdečko 1
pro děti ve věku 18 - 36 měsíců

Třída určená pro ty nejmenší, kteří si teprve zvykají na to být bez maminky

Denní místnost je rozdělena do jednotlivých center aktivit, které nabízejí ve stejný čas více činností tak, aby podporovali svobodnou volbu, spolupráci, vzájemné učení, ale i rozvíjely kompetence a dovednosti. Děti se učí prožitky, všemi smysly s reálnými předměty

Vedeme je k samostatnosti, péči o prostředí, ve kterém se pohybují, hygieně, dodržování pravidel, svobodné volbě a přebírání zodpovědnosti za ní, budování pozitivních a respektujících vztahů

V našem denním programu věnujeme pozornost písničkám, básničkám, výtvarnému tvoření, čtení a pohybu. Ale také společné přípravě stolování a následnému úklidu.

Máte-li obavy z toho, že vaše dítě ještě neumí chodit na nočník nebo se samo obléknout, tak je zahoďte za hlavu. Tety s tím počítají a jsou na to připravené. Jen je třeba se domluvit na stejném postupu doma i v dětské skupině.

Základní info

Kapacita

12 dětí ve skupině.

Věk

Pro děti ve věku 18 - 36 měsíců

Kde nás najdete

Neuměřice 85, Olovnice, 273 26

Ceník školkovné a stravné

Můžete s námi trávit celý den nebo jen půlden, lze i kombinace obou možností.  Pokusíme se Vám vyjít vstříc, bude-li to vzhledem ke kapacitě možné. 

Nedoporučujeme navštěvovat skupinu pouze jeden den nebo půl den. V praxi se nám tato možnost vůbec neosvědčila, a proto ji už nenabízíme. 

Celodenní docházka

Děti s námi mohou řádit od 7 do 17h. 

Stravné je účtováno zvlášť dle četnosti docházky. Jsou do něj zahrnuty dvě svačiny, oběd a pitný režim. 

Celodenní…..85 Kč

Svačina……..21 Kč

Oběd…………43 Kč 

Půldenní docházka

Dopolední (7 – 12:30h) nebo odpolední (12:30 – 17h) docházka.

Stravné je účtováno zvlášť dle četnosti docházky. Jsou do něj zahrnuty dvě svačiny, oběd a pitný režim. 

Svačina……..21 Kč

Oběd…………43 Kč 


Reference

Jsem za Vaší školku nesmírně vděčná. Moc jste mi pomohla ve velmi vytíženém pracovním období a hlavně u Vás proběhla velmi citlivě adaptace mé dcery. Pro každou mámu je toto období těžké a díky Vám jsme ho prožili bez obav a s úsměvem 🙂 Děkujeme! Určitě budu Vaší školku doporučovat ostatním. Celkově jsem byla s chodem školkou spokojená.

Zažij školku na vlastní kůži

Pokud si nejste jistí, jak vaše dítě školku zvládne nebo chcete na vlastní kůži zažít, jak ve školce probíhá den, přihlašte se na některý termín akce ZAŽIJ ŠKOLKU.

Přejít na začátek